Projektni prijedlozi za: Gradski kotar Lapad

Kategorija investicijskog projekta

0051 - Uređenje parka na Batali ispred Lipaprometa

Projektom se predlaže uređenje parka na Batali što bi uključivalo hortikulturne zahvate kao što je zamjena starih biljaka i stabala novim, postavljanje ograde okolo parka, postavljanje klupa, tobogana, klackalice i ljuljačke. Predlaže se i popločavanje puta uz park u dužini 30 metara radi veće sigurnosti korisnika parka.

Kategorija investicijskog projekta

0057 - Uređenje pješačke staze na Maloj Petki

Projektom se predlaže uređivanje pješačke staze na Maloj Petki koje bi uključivalo hortikulturno uređenje uz stazu (podrezivanje, sadnju biljaka i sl.), postavljanje koševa za smeće te obnovu postojećih i postavljanje dodatnih klupa za sjedenje uzduž staze.

Kategorija investicijskog projekta

0079 - Rješavanje oborinskih voda u Ulici kralja Tomislava (projektna dokumentacija)

Projektom se predlaže izrada projektne dokumentacije za rekonstrukciju Ulice kralja Tomislava što bi uključivalo rješavanje odvodnje i razdvajanje oborinske vode i kanalizacije, s obzirom na to da oborinske vode predstavljaju velik problem za više zgrada u spomenutoj ulici.

Kategorija investicijskog projekta

0052 – 0054 – Uređenje igrališta OŠ Lapad

Projektom se predlaže uređenje dječjeg sportskog igrališta Osnovne škole Lapad što bi uključivalo obnovu, proširenje i adaptaciju postojećeg igrališta postavljanjem nove podloge, sportske opreme, postavljanjem tribina za gledatelje, izgradnjom odbojkaškog terena na neuređenom dijelu platoa, postavljanjem rasvjete i hortikultnurnim uređenjem, a sve do iznosa predviđenog projektom.

Kategorija investicijskog projekta

0058 - Izgradnja nogostupa i uređenje parkirališta na Ulici Vatroslava Lisinskog

Projektom se predlaže izgradnja nogostupa i uređenje parkinga na dijelu Ulice Vatroslava Lisinskoga, točnije od kružnog toka do skretanja za plažu Mandrač, a u cilju povećanja sigurnosti vozača i pješaka koji se koriste ovom dionicom.

Kategorija investicijskog projekta

0046 - Zabavni park – staza za boso hodanje, podloga od raznih materijala

Projektom se predlaže gradnja zabavnog parka za boso hodanje u blizini OŠ Lapad. U parku bi se nalazila podloga od različitih materijala poput pijeska, žala, lišća, trave i sl., a koja bi vodila do šatora s pijeskom za modeliranje skulptura.

Kategorija investicijskog projekta

0075 - Uređenje parka kraj Pošte Lapad i drvored do semafora

Projektom se predlaže tehničko uređenje i sadnja novog drvoreda na području Ulice kralja Tomislava do Pošte Lapad (semafora) te popločavanje postojeće šetnice kao i uređenje dijela prostora pored trafika ispred Pošte Lapad.

U slučaju poteškoća kod prijave ili u procesu glasovanja kontaktirajte nas na e-mail info@dura.hr