Projektni prijedlozi za: Gradski kotar Montovjerna

Kategorija investicijskog projekta

0087 - Sigurna pješačka zona u Ulici bana Josipa Jelačića

Projektom se predlaže uklanjanje nelegalnog komunalnog otpada, ocrtavanje parkirnih mjesta s lijeve strane Ulice bana Josipa Jelačića, uklanjanje kontejnera za smeće i omogućavanje sigurnog i prohodnog pješačkog puta kao i požarnog puta, čime će se povećati sigurnost pješaka i vozača u spomenutoj ulici.

Kategorija investicijskog projekta

0074 - Obnova nogostupa – naselje Čokolino

Projektom se predlaže obnova nogostupa uzduž Ulice dr. Vlatka Mačeka, gdje je nedavno obnovljen kolnik, zbog derutnog stanja u kojem se trenutno nalazi spomenuti nogostup, a čime bi se povećala sigurnost pješaka, naročito djece iz OŠ Montovjerna, koji se koriste ovom dionicom.

Kategorija investicijskog projekta

0089 - Uređenje platoa kod igrališta Čokolino pored OŠ Montovjerna

Projektom se predlaže uređenje platoa između Ulice Marka Marojice i Ulice dr. Vlatka Mačeka koje je omeđeno boćalištem i stazom tako što će se spomenuti plato prenamijeniti u igralište za mali nogomet i košarku za djecu predškolske uzrasti, s podlogom od gume. Predlaže se i izgradnja igrališta za kućne ljubimce omeđenog ogradom i klupama te stolom za tenis, a sve do iznosa predviđenih projektom.

Kategorija investicijskog projekta

0086 - Parking na glavici Montovjerna

Projektom se predlaže izgradnja parking mjesta na prostoru zemljišta pored igrališta na Montovjerni u cilju rješavanja problema nedostatka parkirnih mjesta na području gradskog kotara Montovjerna.

Kategorija investicijskog projekta

0090 - Uređenje igrališta i parka na Gorici sv. Vlaha

Projektom se predlaže uređenje igrališta i parka na Gorici sv. Vlaha izgradnjom i uređenjem pješačkih staza za pristup igralištu, postavljanjem rampe na ulaz, osvjetljenjem igrališta, postavljanjem gumene podloge na igralište, ugradnjom fontane s pitkom vodom, postavljanjem ograde na tribine kao i uređenjem tribina, postavljanjem pametnih klupa i stolova te hortikulturnim uređenjem područja. Projekt bi se izvodio u više faza, do iznosa predviđenih sredstava.

Kategorija investicijskog projekta

0081 - Pregledan izlaz iz ulice

Projektom se predlaže postavljanje prometnih stupića na kolnik u Ulici dr. Vlatka Mačeka kako bi se postigao pregledniji izlaz vozila iz spomenute ulice u Ulicu Iva Vojnovića, a čime bi se poboljšala sigurnost pješaka i vozača.

Kategorija investicijskog projekta

0072 - Pješačka magistrala od Osnovne škole Montovjerna do dvorane u Gospinu polju

Projektom se predlaže izgradnja i uređenje pješačkih staza od OŠ Montovjerna do dvorane u Gospinu polju u cilju omogućavanja sigurnijeg kretanja pješaka, ponajprije djece, uklanjanjem postojećih barijera i osiguravanjem pristupačnosti ove dionice osobama smanjene pokretljivosti. Projektom je obuhvaćeno ocrtavanje pješačkih prijelaza, postavljanje prometne signalizacije i stupića, izgradnja nogostupa na pojedinim dionicama.

Kategorija investicijskog projekta

0071 - Izgradnja javnog pješačkog puta – skalina (izrada projektne dokumentacije)

Projektom se predlaže izrada projektne dokumentacije za izgradnju javnog pješačkog puta od Ulice Ante Starčevića (autobusno stajalište iza zgrade Grawea) do Ulice bana Josipa Jelačića kako bi se stanovnicima Ulice kneza Branimira omogućio lakši pristup javnom gradskom prijevozu.

U slučaju poteškoća kod prijave ili u procesu glasovanja kontaktirajte nas na e-mail info@dura.hr