Projektni prijedlozi za: Mjesni odbor Bosanka

Kategorija investicijskog projekta

0014 - Zamjena istrošenog asfaltnog sloja u mjestu Bosanka

Projektom se predlaže zamjena asfaltnog sloja kroz naselje Bosanka (k.č. 1901/4 – 2467, 1987/6; 2464/2 – 1985/1; 2461 – 1901/8) s obzirom na to da je trenutni asfaltni sloj istrošen i radi veće sigurnosti stanovništva potrebno je postaviti novi. Planirano je asfaltiranje onoliko površine koliko je moguće u okviru predviđenog budžeta.

Kategorija investicijskog projekta

0012 - Uređenje pješačkog puta „Put od Bosanke“ od naselja do magistrale

Projektom se predlaže uređenje pješačkog puta Put od Bosanke od naselja Bosanka do Jadranske magistrale tj. pothodnika na magistrali zbog dotrajalosti i oštećenja. Pješački put tj. skalini najviše su oštećeni u naselju Bosanka te se predviđa njihovo poravnavanje i fugiranje kako bi se povećala razina sigurnosti lokalnog stanovništva i turista koji često koriste ovu šetnicu.

Kategorija investicijskog projekta

0013 - Obnova dječjeg igrališta za malu djecu

Projektom se predlaže obnova sveukupne površine postojećeg dječjeg igrališta u naselju Bosanka koje bi se opremilo novim spravama i sadržajima kao što su ljuljačke, klackalice i sl. te solarnim klupama koje nude mogućnost punjenja pametnih mobitela i ostalih uređaja, a u cilju poboljšanja sadržaja – kako za djecu tako i za roditelje.

U slučaju poteškoća kod prijave ili u procesu glasovanja kontaktirajte nas na e-mail info@dura.hr