Projektni prijedlozi za: Mjesni odbor Trsteno

Kategorija investicijskog projekta

0056 - Uređenje izvora

Projektom se predlaže uređenje izvora ispod platana kojim se koristi 2/3 stanovništva naselja Trsteno, a koji trenutno ne odgovara ni tehničkim ni higijenskim uvjetima. Projektom bi se tako riješio velik zdravstveni i higijenski problem s kojim se suočavaju stanovnici.

Kategorija investicijskog projekta

0080 - Uređenje dijela ceste

Projektom se predlaže uređenje dijela ceste u Propađanima kojom prometuju automobili na način da se vozilima može doći iza Gospe. Cesta je duga otprilike 300 metara, a uređenje ove dionice ceste predstavlja korist svim stanovnicima Trstenoga.

Kategorija investicijskog projekta

0061 - Uređenje šetnice do mora u Trstenom

Projektom se predlaže uređenje puta do mora u naselju Trsteno što bi uključivalo postavljanje solarnih rasvjetnih stupova, postavljanje koševa za smeće, postavljanje klupa na nekoliko psotojećih proširenja, a u cilju obogaćivanja ponude naselja Trsteno.

Kategorija investicijskog projekta

0178 - Izgradnja javnog WC-a za naselje

Projektom se predlaže izgradnja i uređenje sanitarnog čvora za potrebe plaže Trsteno kojim bi se mogli služiti stanovnici i posjetitelji naselja, kako oni koji se koriste plažom tako i sudionici manifestacija i drugih događanja koja se odvijaju na rivi u Trstenome.

U slučaju poteškoća kod prijave ili u procesu glasovanja kontaktirajte nas na e-mail info@dura.hr