Projektni prijedlozi za: Mjesni odbor Zaton

Kategorija investicijskog projekta

0158 - Javna rasvjeta od D8 do k. br. Vrbica 1-3

Projektom se predlaže postavljanje dva solarna autonomna stupa javne rasvjete – jedan na skretanju s D8 na pristupni put i drugi prema kućnom broju Vrbica 1-3. Na navedenoj dionici nedostaje javna rasvjeta i iz tog razloga je nedovoljno sigurna za stanovništvo.

Kategorija investicijskog projekta

0156 - Uređenje parka u centru Zatona Velikog

Projektom se predlaže uređenje parka u Zatonu Velikom na Obali Ante Starčevića (k.č. 553/4) što bi uključivalo sadnju zelenila, postavljanje pametnih klupa i ugradnju prskalica u cilju ugodnijeg i sigurnijeg boravka u parku lokalnog stanovništva i turista.

Kategorija investicijskog projekta

0152 - Naša djeca - naša budućnost

Projektom se predlaže renoviranje i uređenje prostora postojećeg Doma kulture u Zatonu tako da se prilagodi različitoj dobi djece i različitim aktivnostima kao što su plesni studio, linđo, judo, boće i dr., čime će se poboljšati sadržaji za djecu i mlade.

Kategorija investicijskog projekta

0134 - Obnova javnog WC-a u zgradi Doma kulture u Malom Zatonu

Projektom se predlaže kompletna obnova postojećih starih WC-ova u zgradi Doma kulture u Zatonu. Obnovom bi se prenamijenili u javne WC-ove koji bi se tako nalazili u centru naselja Mali Zaton i bili na korist stanovnicima i gostima.

Kategorija investicijskog projekta

0142 - Ljetna školica za djecu

Projektom se predlaže pokretanje ciklusa radionica za djecu i mlade kao što su likovne, tehničke, STEM, sportske i dr., a koje bi se održavale u društvenom domu u Zatonu tijekom ljetnih mjeseci. Uz radionicu, predlaže se i oformljivanje ljetnog dječjeg kina u istom prostoru.

Kategorija investicijskog projekta

0154 - Pametne klupe i ploča s informacijama

Projektom se predlaže postavljanje pametnih klupa i informativnog panoa u naselju Zaton, na području od Bunice do Velikog Zatona. Na ovaj bi se način stanovnici i gosti mogli odmoriti, dobiti potrebne informacije i po potrebi napuniti svoje pametne uređaje.

Kategorija investicijskog projekta

0162 - Ugradnja zaštitne ograde – igralište Soline

Projektom se predlaže ugradnja zaštitne ograde na dijelu šetnice uz more na području Zatona Malog, ispred igrališta u Solinama. Uz navedenu ogradu predlaže se i hortikulturno uređenje navedenog područja.

Kategorija investicijskog projekta

0163 - „Zatonski dom“

Projektom se predlaže renovacija postojećih WC-ova u Domu kulture u Zatonu što bi uključivalo postavljanje novih cijevi i sanitarija te postavljanje novih keramičkih podnih pločica. Uz to se predlaže uređenje i bojanje zidova Doma.

Kategorija investicijskog projekta

0160 – 0121 – Autobusna stanica Vrh sela (Veliki Zaton) - Dubrovnik

Projektom se predlaže gradnja autobusnog stajališta u Velikom Zatonu, na katastarskoj čestici 404/1 – smjer prema Dubrovniku. Trenutno se najbliža autobusna stanica nalazi preko kilometar dalje pa bi se tako stanovnicima Zatona omogućilo kvalitetnije i sigurnije korištenje usluga javnog gradskog prijevoza.

Kategorija investicijskog projekta

0157 - Sređivanje prostora oko igrališta u Solinama

Projektom se predlaže sređivanje okoliša i postavljanje klupa za dječje proslave rođendana te osmišljavanje i postavljanje sadržaja i opreme za manju djecu kao što su tobogani, penjalice i sl. Predlaže se i postavljanje klupa uz šetnicu te postavljanje koševa za smeće, kao i hortikulturno uređenje (pitospora, oleandra).

Kategorija investicijskog projekta

0164 - Uređenje šetnice „Lungo mare“ Mali i Veliki Zaton

Projektom se predlaže uređenje šetnice uz more između Malog i Velikog Zatona što bi uključivalo popunjavanje oštećenja na šetnici, hortikulturno uređenje šetnice, postavljanje dvije klupe, postavljanje koševa za smeće, uređenje javne rasvjete te uklanjanje željeznih šipki koje vire iz mora i ugrožavaju šetače.

U slučaju poteškoća kod prijave ili u procesu glasovanja kontaktirajte nas na e-mail info@dura.hr